کک و مک صورت|درمان کک و مک صورت با محصولات اوریفلیم|

آیا کک و مک درمان دارد؟

کک و مک همان لکه های قهوه ای رنگ پوست می باشد که بدون اینکه برای سلامتی مضر باشد، اما معمولا برای افراد از لحاظ زیبایی آزار دهنده است. دانشمندان تا به الان عوامل گوناگونی را منجر به ایجاد کک و مک می شوند را یافته اند. که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌شود به مواردی مثل: وراثت، بالا رفتن سن، در معرض آفتاب بودن برای طولانی مدّت، تغذیه‌ی نامناسب و مشکلات هورمونی اشاره داشت.
البتّه لازم به ذکر می باشد که از بین مواردی که نام بردیم. نقش وراثت در شیوع کک و مک بیشتر از دیگر موارد است و به‌طور کلّی، کسانی که رنگ پوست و موی آن‌ها روشن‌تر می باشد بیشتر در معرض کک و مک قرار می گیرند و توصیه می شود که این افراد روش‌های درمان کک و مک صورت را با جدّیت بیشتری پیگیری کنند؛ چرا که احتمال برگشت این عارضه‌ی پوستی در این اشخاص بیشتر می باشد. پس از وراثت، عوامل دیگری مثل مشکلات هورمونی نیز به اندازه قابل توجّهی احتمال شیوع این مسئله پوستی را زیادتر کند و به همین خاطر مبتلایان به این عارضه‌ی پوستی باید علاوه بر استفاده از راه های درمان جهت ریشه‌کن‌سازی این عارضه، مشکلات هورمونی خود را نیز درمان کنند تا احتمال بیشتر شدن این بیماری کمتر شود.
کک و مک یا لکه های قهوه‌ای رنگ پوست عبارت اند از یک خال یا لکه تیره‌رنگ که روی پوست به ایجاد می شوند و بیشتر در پوست صورت، سینه، جلوی بازوها و پشت دست‌ها مشاهده می گردد. کک و مک به صورت لکه‌های ریز قهوه‌ای‌رنگ یا برنزه‌ای می باشد که در کسانی که دارایی پوست روشن و موی بلوند یا قرمز و چشم‌های آبی، سبز یا خاکستری ایجاد می شود. این لکه‌ها به طور معمول در ابتدای عمر هر فرد روي پوست او نمایان خواهد شد و معمولاً تعداد آن‌ها در ماه‌های تابستان بیشتر خواهد شد و در زمستان به خودي خود محو می گردند. نشانه های کک مک معمولاً پس از سنين 40 تا 45 سالگي برطرف خواهد شد.


پیشنهاد مطالعه: درمان خشکی لب


درمان کک و مک صورت،کک و مک پوست صورت،علت کک و مک صورت

علت های ایجاد کک و مک

عوامل گوناگونی در پیدایش کک مک دخیل هستند مثل ژنتیک، بیماری‌ها (مانند اگزرودرما پیگمنتوسام که یک بیماری نادر می باشد که سبب زیاد شدن حساسیت پوست در مقابل امواج ماوراء بنفش مثل نور آفتاب می‌شود) و روبرو شدن با نور خورشید است. دلیل کک و مک صورت، وجود سلول‌های خاصی در پوست می باشد که تولید کننده رنگ ‌دانه‌ای به اسم ملانین هستند. ملانین همان ماده‌ای می باشد که سبب رنگی شدن پوست می شود.
هنگامی که نور خورشید به پوست بدن تابیده می شود، پوست جهت محافظت از لایه‌های زیرین خود شروع به تولید مقدار بیشتری از رنگ‌دانه ملانین می کند. حال اگر این ملانین در یک قسمت بیشتر تولید شود، منجر به ایجاد کک و مک می شود. افزون بر آن، نور خورشید سبب می گردد که کک و مک‌هایی که قبلا در پوست بوده اند، رنگ تیره‌تری بگیرند. باید به توجه شود که نور خورشید آنقدر قدرت دارد که توانایی تبدیل بزخی از سلول‌های پوست به سلول‌های سرطانی خطرناکی را نیز دارد. به همین خاطر همیشه پزشکان توصیه به حافظت پوست در برابر آفتاب با مصرف ضدآفتاب ها می کنند. این کار از پیدایش کک و مک و لکه‌های پیری نیز تا حد زیادی جلوگیری می کند.


پیشنهاد مطالعه: درمان جوش سرسیاه


درمان کک و مک صورت

روش های درمانی کک و مک صورت شامل موارد زیر است:

استفاده از کرم ضدآفتاب کلاژن اصل جهت پیشگیری و بهبود

درمان با لیزر

درمان با کرایو تراپی ( در زبان یونانی کرایو یعنی سرما، این روش درمانی با استفاده از سرما کک و مک ها را بهبود می بخشد )

درمان با کرم های رفع کک و مک

درمان با کرم های رتینوئید